Докінз Річард «Найграндіозніше шоу на Землі: доказ Еволюції»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис
Еволюцію сприймають як науковий факт усі авторитетні вчені. Але чому й досі мільйони людей сумніваються у правдивості цієї теорії і креаціоністів, що заперечують еволюцію, дедалі більшає? Річард Докінз, озброївшись міцним щитом переконливих аргументів та списом голої логіки, вирушає на арену, аби розпочати найграндіозніше шоу на Землі — велику та прекрасну Еволюцію. Розпочинаючи з прикладів природного відбору та появи нових видів, від тектоніки пластин до молекулярної генетики, складаючи ці факти один до одного, він створює беззаперечний доказ. Блискуче доводить те, що ми, людство, - це суцвіття на одній з гілок розлогого дерева життя із глибоким корінням, яке не з’явилося нізвідки. Як і ми з вами. Як заявляє сам науковець, ця книжка — його особистий конспект свідчень на доказ того, що теорія еволюції — це насправді факт, такий неспростовний, як і будь-який інший науковий факт.
Що ще купити
Поговоримо про місячні

Юми Стайнз и доктор Мелисса Кан

Поговоримо про місячні
180 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.