Гокінг Стівен «Найкоротша історія часу»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис

Легендарна книжка! Стівен Гокінґ – людина-легенда, науковець, відомий своїми дослідженнями в астрофізиці. Хвороба прикувала його до інвалідного візка, але не зломила дослідницького духу. Він читає лекції, популяризує наукові знання, знімається в наукових фільмах. Світовий бестселер вперше українською. Твір написаний живою мовою і розрахований на широке коло читачів без академічних знань з фізики. Це скорочене й доповнене новими відкриттями в науці перевидання бестселера Стівена Гокінґа «Коротка історія часу», який розійшовся по світу накладом понад 10 млн примірників! Ви дізнаєтесь про появу Всесвіту, чорні діри, теорію суперструн і квантову механіку.

Що ще купити
Поговоримо про місячні

Юми Стайнз и доктор Мелисса Кан

Поговоримо про місячні
180 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.