Каллан Джеймі Кет «О-ла-ла! Секрети французького шарму»

Комплектація книг КМ-Букс 1 робочий день!

Опис
Здається, француженкам притаманна особлива майстерність у вирішенні будь-яких справ, що стосуються не лише кохання — як всі до того звикли, а й кулінарії, ведення домашніх справ, виховання дітей. А в царині краси і стилю вони взагалі не мають конкурентів. Француженки, звісно, не народжуються гарнішими за інших. Вони просто з раннього віку вчаться сприймати себе красивими, впевненими і сексуальними, і не лише ззовні, а й внутрішньо. У Франції шарм перевершує молодість — багато привабливих французьких жінок належать до так званих femmes d'un certain age, тобто жінок невизначеного віку. Причому досвід робить їх ще привабливішими. Ще зовсім юній Джеймі Кет Каллан її французька бабуся прищепила почуття стилю та краси, навчила любити ... власне відображення у дзеркалі. А тепер Джеймі сама ділиться досвідом та порадами щодо того, як створити власний стиль і якомога довше не втрачати здоров'я та вроду.

Віднині усього, що вміють француженки, можете навчитися і ви. Зокрема ви дізнаєтеся:

• як пізнати силу та магію парфумів; • де знайти наставницю, яка допоможе створити унікальний імідж; • як краще доглядати за руками, ногами і волоссям; • яка білизна дасть змогу відчути себе богинею; • що слід робити, аби досягти душевного оновлення й умиротворення; • як навчитися приймати свій вік з належною гідністю.

Тож забудьте про ботокс, модні дієти і болісні сумніви щодо власної зовнішності. Віддавайте перевагу природній красі, над якою час не має влади

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.