Бурлака Александр «Orthodox Chic»

Комплектація книг Основи 1 робочий день!

Опис
Orthodox Chic — друге видання у серії візуальних досліджень архітектури та міського простору. Автори видання — Олексій Биков, Олександр Бурлака та Саша Курмаз — фіксують феномен пострадянської релігійної архітектури, осмислюючи його соціальний, історичний та політичний контексти. На сторінках книги задокументовано фотографії сакральної забудови, зібрані авторами впродовж декількох років: від традиційних церков до мафів та кіосків, що виконують сакральні функції. Авторка вступного тексту — Ася Баздирева, мистецтвознавиця та співавторка дослідницької практики Geocinema. Олексій Биков — дослідник та архітектор, працює у жанрах фотографії та інсталяції. У своїх роботах переосмислює феномен архітектури модерну. Автор фотокниги Soviet Modernism. Brutalism. Post-Modernism. Buildings and Structures in Ukraine 1955-1991, присвяченої дослідженню післявоєнної радянської архітектури. Олександр Бурлака — художник та архітектор, працює в сферах інсталяції, фотографії та музейної експозиції. У своїх роботах досліджує архітектуру та її трансформацію в пострадянських країнах. Автор фотокниги Balcony Chic, в якій документує балкони як сучасний архітектурний феномен. Саша Курмаз — художник та фотограф, працює у жанрах відео, перформансу та фотографії. У своїй художній практиці досліджує взаємовідносини між особистістю, суспільством та державою.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.