Ерхардт Рут «Основні потреби жінки в пологах»

Комплектація книг Смакі 1 робочий день!

Опис
Короткий опис філософії і підходу до пологів відомого лікаря і вченого Мішеля Одена. Передумова благополучних пологів – не технології, а увага до ключових потреб жінки. Відчуття безпеки, усамітнення, тиша, приглушене світло – те, чого її майже завжди позбавляють. Коли батькам відомі ці головні принципи, а акушери суворо їх дотримуються, пологи трансформуються як для матері, так і для дитини. Практичні рекомендації акушерки Рут Ерхардт – мінімум із того, що повинна перед пологами знати вагітна жінка і що має забезпечити фахівець, який допомагає у пологах. Для батьків, які очікують на дитину, для акушерок і лікарів, готових переглянути загальноприйняті підходи, студентів медичних навчальних закладів, доул і психологів.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.