Рош Андре «Перша стать»

Комплектація книг Основи 1 робочий день!

Опис
«Не служив — не мужик». Таке сприйняття не є природним чи вродженим, це культурно зумовлений стереотип, який змінюється впродовж століть. У книзі «Перша стать» історик Андре Рош дослідив, як сформувалося сучасне сприйняття чоловіка у суспільстві. Він спирається на контекст французької історії, але українські читачі впізнають чимало закономірностей функціонування суспільств у селах і містах. Андре Рош — сучасний французький історик. Здобув ступінь доктора філософії у Страсбурзькому університеті. Автор багатьох книг та публікацій, якими захоплюється читацька аудиторія закордоном. Це видання було здійснене за підтримки видавничих програм Французького інституту, а також Програми сприяння видавничій справі «Сковорода» Посольства Франції та Французького інституту в Україні.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.