Збірник «Підручник з водіння автомобіля та безпеки дорожнього руху»

Комплектація книг Монолит 1 робочий день!

Опис
Кожна людина, яка вперше сіла за кермо автомобіля, напевно задавалася питаннями, чи вдасться їй освїти всі навички правильного водіння, стежити одночасно за багатьма інформаційними сигналами в автомобілі й на дорозі, уникати небезпечних ситуацій, не створювати загроз іншим учасникам руху тощо. Цей підручник розвіє всі сумніви навіть у дуже нерішучого автомобіліста-початківця. Просто читайте - несподівані прийоми навчання, незвичайінй порівняння, яскраві образи, захопливі історії з життя, цікаві факти й розумні поради як рукою знімуть усі страхи й терзання. План підручника розроблений відповідно до програми практичного курсу навчання водіння в автошколах. Учень автошколи зможе заздалегідь ознайомитися, чого повинен навчити його інструктор, і контролювати процес свого навчання дял досягненн максимального результату. Посібник було створено досвідченим автогонщиком, у його колекції нагород - золоті, срібні та бронзові медалі різних чемпіонатів. З 2001 року він є інструктором-консультантом з підготовки водіїв і автогонщиків. До кожного учня наставник завжди намагається знайти індивідуальний підхід, завжди цьому в нього сформувався солідний багаж знань, певних професійних секретів й особливих навичок. Будьте впевнені - вам усе вдасться!

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.