Дарвін Чарльз «Походження видів шляхом природного добору, або Збереження обраних рас у боротьбі за життя»

Комплектація книг Форс 1 робочий день!

Опис
"Походження видів" - opus magnum Ч.Дарвіна, в якому він детально і доступно обгрунтував теорію еволюції видів і природного відбору як головного двигуна еволюції. Нині, коли про теорію еволюції відомо кожному школяреві, неможливо навіть уявити, який ефект справила спершу в Англії, а потім і в інших країнах ця геніальна наукова праця. Книга Дарвіна, поряд із "Математичними началами натуральної філософії" І.Ньютона, "Багатством народів" А.Сміта, "Критикою чистого розуму" І.Канта належить до золотого фонду людської думки. Праця Чарльза Дарвіна «Походження видів» – це основа еволюційної біології з описом її законів і принципів, а ще - це щоденник мандрівника-натураліста. Ще в кінці ХІХ століття автор побував у Південній Америці, на Галапагоських островах і в Австралії. «Походження видів» – титанічна праця про рослин, тварин та людей. Цікавим також є те, що Чарльз Дарвін наводить аргументи не лише на користь своєї теорії, а й факти, які її заперечують. Щоб кожен читач зробив свої висновки. Книга написала простими і зрозумілими словами, тому читати цікаво не лише науковцям, а всім. Вперше опублікована у 1859 році, перший тираж книжки (1250 екземплярів) розкупили у перший день.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.