Кармел Моллі «Попрощайся з цукром.Інструкція зі здорового й щасливого життя»

Комплектація книг Форс 1 робочий день!

Опис
Авторка — фахівець із розладів харчування, власник клініки та людина, яка тривалий час боролася із зайвою масою тіла, ділиться своїм досвідом, завдяки якому їй вдалося повернутися до здорового й щасливого життя. Нині вона допомагає зробити це пацієнтам своєї клініки. У цій книзі Моллі Кармел розповідає про вплив цукру на обмін речовин в організмі людини та про залежність, яку він викликає. Завдяки розписаній покроково програмі, розрахованій на два місяці, читачі зможуть назавжди позбавитися залежності від солодощів, скинути зайву масу тіла, уникнути загрози захворіти на цукровий діабет та інші недуги й насолоджуватися повноцінним життям. Про негативний вплив цукру на обмін речовин в організмі людини та залежність, яку він викликає, сказано й написано багато. Однак «Покінчи з цукром» пропонує принципово інший погляд на проблему. Це перша книга, в якій досліджено не лише хімічні й фізіологічні складові токсичних стосунків із цукром, а й психологічні та емоційні. Моллі Кармел пояснює механізми виникнення цукрової залежності та описує наслідки, до яких вона призводить. Легкий виклад матеріалу й тонкий гумор, із яким авторка описує свої стосунки з цукром, перетворюють книгу на цікаве й захопливе читання. Завдяки покроковій 66-денній програмі читачі зможуть:
  • позбутися залежності від солодощів;
  • скинути зайву масу тіла;
  • уникнути загрози цукрового діабету;
  • насолоджуватися повноцінним життям.
Що ще купити
Поговоримо про місячні

Юми Стайнз и доктор Мелисса Кан

Поговоримо про місячні
180 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.