Колектив авторів «Письмо - це дизайн: Як слова створюють досвід користування (UX)»

Комплектація книг ArtHuss 1 робочий день!

Опис
«Письмо — це дизайн» — потужне твердження, яким Майкл Меттс і Енді Велфл визначають роль, що її мають посідати райтери, або (технічні) письменники, у своїх командах і в процесі створення продукту й досвіду користування. Слова не менш важливі, аніж візуальні образи, структура чи технічна досконалість, — бо від них залежить сприйняття, розуміння, настрій користувача. Тож аби кінцевий продукт вийшов цілісним і гармонійним, письменники мають включатися в розробку на найраніших етапах і постійно обмінюватися своїми знахідками й напрацюваннями з рештою членів команди. Ясність та інклюзивність текстів, дотримання голосу компанії та продукту, правильний вибір тону — це, безперечно, важливі складові успіху, і в цій книзі їм приділено багато уваги. Але саме ефективна комунікація в команді, що забезпечить порозуміння та усвідомлення спільної мети, — запорука послідовності тексту та найкращого досвіду користування.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.