Десол Роб «Пиво: історія і наука»

Комплектація книг Наш Формат 1 робочий день!

Опис
Про що книга «Пиво: історія і наука» автора Ієн Таттерсол, Роб Десол Історія успіху пива: від шумерів до крафтових броварень.
ОПИС КНИЖКИ Пити пиво людство почало ще з незапам’ятних часів. Та хто став першовідкривачем цього хмільного напою? Чому склад пива і хліба схожий, а результат споживання — різний? І як поєднання води, ячменю, дріжджів та хмелю стало культом масової споживацької культури?
КОМУ СПОДОБАЄТЬСЯ КНИГА «ПИВО: ІСТОРІЯ І НАУКА» Усім, хто хоче дізнатись, наскільки складним явищем є пиво: в історичному, культурному контекстах і з погляду світу природи, звідки походять інгредієнти для напою і люди, що його виробляють.
ЧОМУ ВАРТО КУПИТИ КНИЖКУ У цій книжці біологи Роб Десол та Іен Таттерсол показують, наскільки складним явищем є пиво в історичному, культурному й природничому контекстах. Ця книжка —захоплива подорож історією, еволюцією й нейробіологією з кухлем пива в руці.
ПРО АВТОРІВ Роб Десол — куратор Інституту порівняльної геноміки імені Саклера, Американського природничого музею та програми досліджень мікроорганізмів. Іен Таттерсол — куратор Американського природничого музею, палеоантрополог і біолог приматів. Разом із Пітером Невраумоном написав книжку «Містифікація. Історія обману: 5000 років фальсифікацій і неправди».

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.