Ґандріх Стівен «Рослинний парадокс. Приховані небезпеки в здоровій їжі, від яких ми хворіємо і гладшаємо»

Комплектація книг Форс 1 робочий день!

Опис
«Від того, що ми їмо, залежить усе наше життя, а наше здоров’я — від того, що їсть наша їжа», — стверджує доктор медицини Стівен Р. Ґандрі у своїй новій книжці «Рослинний парадокс: приховані небезпеки в здоровій їжі, від яких ми хворіємо та гладшаємо». Наше здоров’я починається з правильної їжі. Адже кишківник — найбільший орган імунного захисту в людському організмі. Тому в наших інтересах усіляко культивувати внутрішню флору, що складається з мільярдів дружніх бактерій. Як це ліпше зробити — підкаже доктор Ґандрі. Він сам багато років безуспішно боровся з ожирінням, тому на основі своєї дисертації створив власну систему харчування. Програма «Рослинний парадокс» допомогла йому позбутися численних проблем зі здоров’ям, він без зусиль втратив зайві кілограми і тримає здорову вагу вже багато років. Автор наводить список корисних для здоров’я продуктів, а також рецепти дуже простих у приготуванні страв з них, які сприятимуть досягненню ваших цілей — втратити зайву чи набрати вагу бажану, позбутися хвороб, які заважають повноцінно жити і працювати.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.