Сертификат «Сертификат 500»

Комплектація книг Сертификат 1 робочий день!

Опис
Найкращий подарунок – це книги. Особливо ті, про які мрієш! Втілюйте мрії близьких людей разом із KNIGIng. Подарунковий сертифікат дає право пред'явнику разового обміну на товари інтернет-магазину KNIGIng еквівалентної вартості. У разі, коли вартість товару менша за номінал сертифікату, різниця відшкодовується зручним способом. Якщо сертифікат не покриває вартість товару, залишок підлягає сплаті. Кожен сертифікат містить індивідуальний код, який пред'явник має ввести у спеціальне поле під час оформлення замовлення. Термін дії сертифіката становить 1 рік від дати покупки. Сертифікат дає можливість обміну на еквівалентну суму коштів. Емоції від книги – безцінні. Даруйте їх!

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.