Бєловєшкін Андрій «Що й коли їсти. Як знайти золоту середину між голодом і переїдання»

Комплектація книг Форс 1 робочий день!

Опис
У своїй книзі Андрій Бєловєшкін, лікар, кандидат медичних наук, дослідник, спеціаліст у галузі здорового способу життя й культури здоров’я, ділиться своїми знаннями та досвідом, котрі допоможуть читачам оздоровитися. Метод, пропонований автором, простий — лише 12 правил режиму харчування і 12 правил вибору продуктів. Його головна мета — навчити слухати своє тіло, пізнати свої слабкі місця, приймати правильні харчові рішення й почати отримувати задоволення від їжі. З цієї книги читач дізнається, чим відрізняється емоційний голод від фізичного, яка кількість прийомів їжі в день оптимальна, як із корисних продуктів приготувати смачну страву, чому важливий ритуал прийому та багато іншого. Скориставшись порадами та доступними методиками, кожен уже за кілька тижнів зможе відчути суттєве поліпшення якості життя.
Про що книжка «Що й коли їсти» Книжка про те, як їсти, наїдатися, смакувати, але не переїдати. В кожному з розділів автор простими словами пояснює, як з'явилася проблема, пов’язана з харчуванням, як це впливає на здоров’я, і що можна зробити для того, щоб її усунути. В книжці є універсальні поради, які може використовувати кожен: 12 правил про режим харчування (коли їсти?) і 12 правил про вибір продуктів (що їсти?). Кожне правило доволі гнучке і його легко зробити своєю новою харчовою звичкою.
Завдяки книжці дізнаєтеся:
  • скільки прийомів їжі має бути,
  • як покращити свій режим харчування,
  • на що звертати увагу при покупці продуктів.
Що ще купити
Поговоримо про місячні

Юми Стайнз и доктор Мелисса Кан

Поговоримо про місячні
180 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.