Муркофф Гейді «Що очікувати під час вагітності»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис
Одна з найбільш впливових книжок за останні 25 років (за версією USA Today) У світі продано 19 млн примірників 117 тижнів у списках бестселерів The New York Очікуйте кращого, але будьте готові до всього! Гейді Муркофф — автор популярної у всьому світі серії книжок «Що очікувати» та однойменної батьківської програми, до якої долучилися понад 11 мільйонів пар, що чекають на народження дітей. Муркофф опікується також власним благодійним фондом. Її книжки - це справжній must have для молодих матусь! Усе, що необхідно знати матусям і татусям у період вагітності та після нього! Автор подає найбільш точну й сучасну інформацію, ділиться розумними й практичними медичними порадами, дає вичерпні відповіді на всі важливі запитання: як визначити вагітність, що робити в перші тижні вагітності, чи необхідно змінювати свій стиль життя, як правильно харчуватися й займатися спортом, як обрати безпечні ліки від того чи того захворювання, чого очікувати від пологів і як до них готуватися тощо. З гумором і теплотою автор розповідає все про прекрасні дев’ять місяців, не оминаючи найменших деталей. Не випадково «Що очікувати під час вагітності» є стандартом, за яким оцінюють інші книжки про вагітність.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.