Ровеллі Карло «Сім основних уроків з фізики»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис

Міжнародний бестселер у жанрі науково-просвітницької літератури Автор — відомий італійський фізик-теоретик — один із засновників теорії петльової квантової гравітації Наукова революція, яка стрімко наближає людство до міжзоряних мандрівок, зробила фізику цікавою не лише вченим. У семи захоплюючих уроках Карло Ровеллі наближає читачів до розуміння підвалин загальної теорії відносності, величної архітектури Всесвіту і фізики елементарних часток, квантової механіки і квантової гравітації, над таємницями яких б’ються фізики-теоретики. Автор надзвичайно чесний з читачем, не намагаючись уникнути складних для розуміння моментів, але, зачарований красою безмежного зоряного неба, робить свою розповідь яскравою і розумною, маючи на меті головне: наука про Всесвіт не може бути нудною. І від дивовиж цього Всесвіту справді захоплює дух… «Сім основних уроків фізики», присвячені «найпрекраснішій з теорій» — теорії відносності Альберта Ейнштейна — миттєво стали бестселером на батьківщині автора: за шість місяців було продано 140 тисяч примірників та побито рекорд «П’ятдесяти відтінків сірого», що одночасно надійшли до продажу в італійських книгарнях. Сьогодні книга Карло Ровеллі перекладена 21 мовою, і, пояснюючи її успіх у інтерв’ю газеті The Guardian, автор сказав: «Я думаю, людям подобається, що це відносно просто, але є багато поезії в тому, щоб спробувати показати красу природи…»

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.