Винницкая Ярина «Скриня. Речі сили»

Комплектація книг Наш Формат 1 робочий день!

Опис
Ексклюзивне подарункове видання зі спецефектами мереживною висічкою, скляними іконами (друк на прозорій плівці), золотими дукачами (тиснення золотом, ефекти об'ємності), 6-метровим буковинським килимом (помістився повністю). Арт-бук ''Скриня. Речі Сили'' містить те, що колись зберігалось у дівочій скрині, а тепер може стати головними національними ідентифікаторами - речі- бренди, створені народним генієм: полтавський рушник, гуцульська кераміка, покутський свічник- трійця, борщівська сорочка. «Скриня. Речі сили» - це книга, що закохає українців у самих себе. Це спроба систематизувати те, з чого колись складався світ наших бабусь і що невблаганно зникає з нашого життя, наче міфічна Атлантида. Речі ужиткові, але настільки прекрасні, що мимоволі погоджуєшся із визначенням «неземна краса». Вони справді родом з «кращого світу» і служать нам порталами у «paradise city where the grass is green and the girls are pretty». Ми об’їхали цілу країну у пошуках народних скарбів та уклали список українського must have: того, що повинно бути у серці і в хаті кожного українця. Зібрали і акуратно поскладали у скриню-ковчег, аби врятувати від глобалізаційного «потопу» і повернути у наші домівки. Це речі не прості, а чарівні... Це речі Сили. З ними у домі стає добре, за-тишно... бо ви опиняєтеся «за тишею».

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.