Грун Х. «Таємний щоденник Хендріка Груна віком 83 1/4 роки. Зроби щось із життям!»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис
Книга-сповідь! Прощальний уклін життю! Всупереч усім смертям! Хендрік Грун став героєм у Нідерландах і нестримно підкорює весь світ: його щоденник перекладено 20 мовами, готується екранізація, а кількість шанувальників стрімко зростає. Він — новий герой. Він — старигань, який почав по-справжньому жити тільки у вісімдесят три, але збагнув сенс життя і зробив із ним усе, що тільки можна було зробити! Його історія надихає, його пригоди вражають, його філософія наснажує. Ніколи не пізно зробити щось зі своїм життям! Коли тобі 83, а за плечима ні кола, ні двора і ти доживаєш віку в державному притулку, то здається, що твоєму життю (чи точніше — існуванню) настав край. Але Хендрік Грун, наш оповідач, вважає інакше. Одного дня він вирішив явити світові і себе, і свій напрочуд щасливий «притулковий» побут, задля цієї мети розпочавши вести щоденник. І цей неупереджений опис старечого життя таким, яким воно є — з усіма його вставними щелепами та підгузками, маразмами та болями, — цей сміх крізь сльози переконує нас, що ніколи нічого не втрачено, що все тільки починається. Зрештою, як на схилку літ почалося все і для Хендріка. Про автора: Хендрік Грун — це псевдонім, а видавництво каже, що історія — вигадка. Як Хендрік загадково пояснив: «Ніщо не брехня, але й не все вірно». У ЗМІ було багато припущень про те, ким міг бути Хендрік Грун. Чи є він дійсно вісімдесятирічним? Чи є він відомим голландським письменником? Відомим голландським коміком? Він залишається анонімним, і єдине, що розкрив його видавець, це те, що він в даний час пише ще один щоденник.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.