Дерех З.Д. «Тематичні запитання для перевірки знань ПДР»

Комплектація книг Арий 1 робочий день!

Опис

У книзі містяться екзаменаційні питання для оцінки знань кандидатів у водії транспортних засобів, що охоплюють усі положення Правил дорожнього руху, а також інших дисциплін з підготовки водіїв, передбачені програмою навчання. До книги увійшли питання щодо знань основ безпечного керування транспортними засобами, першої долікарняної медичної допомоги потерпілим у ДТП і законодавчих актів, що стосуються відповідальності за порушення Правил і безпеки дорожнього руху, страхування відповідальності власників наземних транспортних засобів та складання Європротоколу.

Тестові питання цієї книги тривалий час використовувалися як один із варіантів екзаменаційних білетів для приймання теоретичного іспиту в екзаменаційних підрозділах ДАІ. Після запровадження Головним сервісним центром МВС України нової версії екзаменаційних питань (затверджених наказом № 1 від 30 травня 2017 року) завдання цієї книги були перероблені, доопрацьовані та доповнені. У книзі враховано всі внесені зміни до Правил дорожнього руху (у т. ч. постановою Кабінету Міністрів України № 860 від 15.11.2017 щодо пріоритету транспортних засобів, які вже рухаються по колу на нерегульованих перехрестях, де організовано круговий рух, та постановою № 883 від 10.11.2017 щодо обмеження швидкості руху в населених пунктах до 50 км/год).

До книги увійшли питання, зміст яких відповідає винесеним на теоретичний іспит у сервісних центрах МВС України. Такі питання у книзі позначені зірочкою.

У кінці видання наведено таблицю кодів правильних відповідей з посиланнями на пункти Правил дорожнього руху або законодавчих актів України, на підставі яких слід обирати правильну відповідь.

Книга стане у нагоді викладачам Правил і безпеки дорожнього руху закладів з підготовки водіїв (автошкіл), слухачам цих закладів, а також усім учасникам дорожнього руху, хто прагне оцінити свої теоретичні знання.

Що ще купити
Поговоримо про місячні

Юми Стайнз и доктор Мелисса Кан

Поговоримо про місячні
180 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.