Дах Ганс фон «Техніка бою. Том 2, частина 2»

Комплектація книг Астролябія 1 робочий день!

Опис

Фундаментальний швейцарський підручник з основ загальновійськового бою від автора «Тотального опору». У ньому детально і доступно описано техніки сучасного бою і командування військовими підрозділами, розвідки і диверсійної роботи, особливості застосування зброї, будування фортифікаційних споруд та інженерних загороджень, правила організації маршу та розквартирування, постачання війська, санітарної служби, військового вишколу тощо.

Професійний, але пристрасний текст військового фахівця і патріота несе потужний мотиваційний потенціал, а доповнений рисунками, схемами і таблицями може бути легко засвоєний. Призначається для офіцерів, сержантів, рядових Збройних Сил України, а також усіх, хто хоче належно підготуватися до захисту своєї країни від агресії ворога та збільшити свої шанси на виживання у бою.

У цій частині розкриваються основи ведення бойових дій у горах, а також принципи контрдиверсійної боротьби.

УВАГА! Книги містять дієві збройні, бойові і захисні техніки, які, вочевидь, є небезпечними, а їх неправомірне застосування може мати серйозні наслідки і призвести до кримінального переслідування. Видання не слід передавати в руки особам, які ще не досягли 18-літнього віку.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.