Брайсон Білл «Тіло. Інструкція з використання»

Комплектація книг Наш Формат 1 робочий день!

Опис
Скільки коштує Бенедикт Камбербетч? Як набір хімічних елементів — 168 доларів, а як актор — мільйони. Правда, якщо ми придбаємо всі потрібні мінерали, усе одно не отримаємо Камбербетча чи бодай якусь іншу людину. Бо наше тіло — це щось більше, ніж частка таблиці Менделєєва. Воно — справжнє диво. Якщо з’єднати всі кровоносні судини, ними можна обігнути Землю аж два з половиною рази. Якщо витягнути всі ДНК організму в тонку нитку, її вистачить, щоб дістатися Плутона. А ще ми лишаємо десь півкіло пилу на рік — у буквальному сенсі розсипаємося! Не знали про це? Тоді книжка стане для вас справжнім відкриттям. А ще вона навчить любити, цінувати своє тіло й уміло ним користуватися. Бо воно диво. Справжнє диво.
ПРО АВТОРА Білл Брайсон — британський письменник родом зі США, колишній ректор Даремського університету й почесний член Лондонського королівського товариства. Автор понад 20 книжок туристичної та наукової тематики. Свого часу працював у виданнях Times та Independent. Офіцер Ордену Британської імперії.
Що ще купити
Поговоримо про місячні

Юми Стайнз и доктор Мелисса Кан

Поговоримо про місячні
180 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.