Маслов Саша «Ukrainian Railroad Ladies»

Комплектація книг Основи 1 робочий день!

Опис
Фотокнига Саші Маслова, до якої увійшли портрети працівниць української залізниці з різних частин країни. «Ukrainian Railroad Ladies» – це серія портретів чергових по переїздах і контролерок безпеки руху Української залізниці. Водночас цей проєкт має на меті з’ясувати, чому відповідні професії досі залишаються актуальними, з огляду на майже повну автоматизацію залізничних переїздів в межах країни. Автор намагається дослідити окремі антропологічні та соціальні аспекти цього феномену, а також виокремити загальні особливості функціонування українських залізничних сполучень. Працюючи над проєктом,
Саша Маслов – відомий своїми соціально документальними портретами, де у центрі уваги завжди герой у своєму предметному середовищі – відвідав різні куточки України. Саша Маслов – українсько-американський фотограф та оповідач. Наразі живе і працює в Нью Йорку, регулярно публікується у The New York Times, Esquire та інших провідних виданнях. Роботи Саші виставлялися в численних фотогалереях та арт-просторах в Європі та США. Наразі автор активно працює над втіленням низки масштабних документальних проєктів. «Ukrainian Railroad Ladies» – це більше 50 світлин працівниць Української залізниці. Вони наче символ певної сталості на тлі подекуди надто хистких реалій українського сьогодення. Щоразу виринаючи зі свого незбагненного позачасся, героїні портретів Саші Маслова ніби нагадують нам, що світ навколо, мабуть, не такий швидкоплинний.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.