Шовковський Олександр «Усе в твоїх руках»

Комплектація книг КМ-Букс 1 робочий день!

Опис
Олександра Шовковського справедливо називають легендою українського футболу. Але небагато хто знає, що кар'єра уславленого воротаря почалася із мрії та віри десятирічного хлопчика в те, що професійне життя він має присвятити лише футболу; і що падіння й помилки, без яких складно уявити шлях до визнання й слави, славетний гравець "Динамо-Київ" і національної збірної України переживав гостріше й глибше, ніж перемоги й досягнення. Саме тому автобіографія Олександра Шовковського - це щось значно більше за хронологію життєвих подій. Це теплі історії про дитинство й важливих людей. Це непрості оповіді про роки зневіри й відлюддя. Це глибокі роздуми про причини злетів та падінь. Це неупереджений аналіз власних помилок, покликаний шляхом особистого досвіду допомогти іншим людям уникнути схожих життєвих пасток. Це одкровення про вміння робити вибір і мистецтво розставляти пріоритети. І звісно ж, це книжка про футбол. Оскільки без футболу не було б і Олександра Шовковського.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.