Бе Кай-Міхаель «Внутрішня історія. Легені. Дивовижний світ нашого дихання»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис
З усіх органів легеня точно не «сильний гравець». Швидше, командний. Наші легені можуть втратити третину своїх функцій, перш ніж ми взагалі це помітимо. Бо легень не видно. Вони ховаються глибоко в грудній клітці, за панцером кісток і м’язів, ми ніколи її не бачимо. Тож чи варто придивлятися до органу, якого не відчуваєш, не бачиш, та й узагалі не слідкуєш за його роботою? Відповідь однозначна: варто! Бо легені дихають для нас. А ми — дихаємо ними.
  • Шенгенська зона і зовнішні кордони: легеня та її сусіди
  • Одне дерево, багато вулиць: бронхіальна система й альвеоли
  • Основні хвороби органів дихання (і як з ними боротися)
  • Про вождів й індіанців: імунний захист
  • Ти мене не любиш: легеня і довкілля
  • Звук, каміння, уламки: ознаки легеневого старіння
Час проявити турботу, почати доглядати та плекати цей маленький чудо—витвір. Бо легені потребують захисту. Легені потребують схвалення. Тож глибоко вдихніть й беріться за читання.
Про автора: Кай-Міхаель Бе — лікар-пульмонолог, розробив і провів понад 60 клінічних випробувань. Один із засновників Інституту досліджень дихання в Вісбадені. Написав близько 50 статей у фахових журналах. Доктор Бе є членом Німецького товариства пульмонологів і Асоціації німецьких алергологів, Європейського респіраторного товариства та Американського торакального суспільства.
Що ще купити
Поговоримо про місячні

Юми Стайнз и доктор Мелисса Кан

Поговоримо про місячні
180 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.