Сілкокс Кейті «Здорова, щаслива, сексуальна. Мудрість аюверди для сучасної жінки»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис
Якщо ви нічого не знаєте про аюрведу, але прагнете змінити своє життя — зверніться до Кеті Сілкокс. Кращого експерта не знайти, адже Кеті пройшла власний шлях удосконалення та знає все про труднощі перевтілення, пошук життєвого балансу і зміцнення жіночого здоров’я. Журнал Origin включив її до списку «70 йогів, які змінили світ». Відкиньте стереотипи: аюрведа не змусить вас відмовитися від приємних посиденьок у кав’ярні та інших задоволень. Не змусить харчуватися повітрям та щосекунди повторювати мантри. Аюрведа нагадує стильний аксесуар, без якого не обійтися жодній сучасній жінці, яка прагне бути здоровою, щасливою та сексуальною. Дієві методики та вправи, античні практики та медитації з пробудження життєвої енергії, поради щодо харчування й ритуалів догляду за тілом стануть секретом тривалої молодості та блиску в очах. Усередині кожної з нас дрімає богиня. Тож, красуні, час прокидатися!

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.