Игнатенко Ирина «Жіноче тіло у традиційній культурі українців»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис

«Жіноче тіло» визнано етнографічним бестселером України! На хвилі цікавості до народних звичаїв, традицій і обрядів дуже виразними стали «білі плями» у наших знаннях про найбільш табуйовані сфери соціального, родинного, фізиологічного життя українського жіноцтва у доіндустріальному суспільстві. • Як наші прабабусі отримували сексуальне виховання і знання про інтимні стосунки з чоловіками? • Як влаштовували ці стосунки в селянській хаті, де мешкали кілька поколінь однієї родини? • Як за допомогою жіночої господарської магії та народної медицини вирішували проблеми планування народжуваності та безпліддя, недостатньої або ж надмірної уваги з боку протилежної статі? Прочитавши цю книжку, ви краще зрозумієте дивовижну українську міфопоетичну картину світу, зможете розкодувати її символіку та збагатити власну духовну культуру. Книга ілюстрована унікальними світлинами та старовинними поштовими листівками.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.