Максвелл Джон «5 рівнів лідерства»

Комплектація книг Фабула 1 робочий день!

Опис
Дуже мало щасливців, які є лідерами від народження. Але немає нічого неможливого для тих, хто мріє вести за собою людей, зростати особисто і одночасно допомагати зростати іншим, змінюючи світ на краще. Варто спробувати. Варто зробити бодай перший крок. Кожен розділ книжки присвячено одному рівню: можливості й недоліки, найкраща лінія поведінки і переконання, які допоможуть піднятися на наступний щабель, зв’язок того або іншого рівня з загальними законами лідерства тощо. Видання буде корисним для всіх, хто цікавиться питаннями ефективного лідерства й керівництва не лише у бізнес-структурах, а й у волонтерських організаціях. Джон К. Максвелл — фахівець № 1 в Америці в галузі лідерства: продано понад 24 мільйони книжок Автор бестселерів № 1 за версією журналу «New York Times», коуч і оратор Джон К. Максвелл пояснює, що означає бути справжнім лідером, і доводить, що це під силу кожному. Не можна назватися лідером тільки тому, що обіймаєш певну посаду. Власне, відповідна посада — перший і найнижчий з п’яти рівнів, яких досягає ефективний лідер. Щоб стати кимось більшим за начальника, якому змушені підкорятися працівники, ви мусите навчитися надихати і будувати команду, в якій народжуються не лише результати, а й майбутні лідери. 5 РІВНІВ ЛІДЕРСТВА — ЦЕ: Посада. Люди слідують за вами, тому що мусять це робити. Дозвіл. Люди слідують за вами, тому що прагнуть цього. Продуктивність. Люди слідують за вами через те, що ви зробили для організації. Людський розвиток. Люди слідують за вами через те, що ви зробили для них. Вершина. Люди слідують за вами через те, ким і яким ви є. Поєднуючи поради, що містяться на цих сторінках, з роботою і бажанням навчатись, будь­хто може піднятися на вищий і ефективніший рівень лідерства і таким чином стати ще впливовішим. Джон К. Максвелл є засновником організації, яка виховала понад 5 мільйонів лідерів у 180 країнах. Щороку він виступає перед компаніями «Fortune 500», президентами держав і багатьма провідними бізнес­­лідерами світу.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.