Паундстоун Вільям «9,99. Міф про чесну ціну»

Комплектація книг Наш Формат 1 робочий день!

Опис
«Вигідна пропозиція!», «Дешевше не буде!» — слогани, які ми бачимо чи не на кожному кроці. Та як люди раціональні й звиклі до реклами, ми вважаємо, що здатні залишитися до них байдужими, що відрізнимо справді вигідну покупку від здирництва. Проблема лише в одному — наше уявлення оманливе. Залежно від обставин, ту саму ціну ми можемо сприймати по-різному. Автор аналізує, як продавці «граються» зі споживачами, створюючи «спеціальні пропозиції» чи змінюючи розмір упаковки, як дизайн товару впливає на нашу оцінку, що відбувається, коли ціна закінчується на магічні 9,99. А також показує, чому цифри, навколо яких обертається світ, аж ніяк не такі логічні, як іноді здається.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.