Юнг Карл Густав «Аion: Нариси щодо символіки самості »

Комплектація книг Астролябія 1 робочий день!

Опис

Книга Карла Ґустава Юнґа (1875–1961) «Аion» належить до найважливіших пізніх творінь автора і розвиває проблематику, опрацьовану в його збірці нарисів «Архетипи і колективне несвідоме». Опираючись на широку експлікацію християнської, гностичної та алхімічної символік, автор пояснює архетип психічної цілості, самості, історично пов’язуючи його з постаттю Христа, яка, на його думку, є символом всеохопної цілості під час християнського Еону, синхроністичного Великому місяцеві Риб. Основним мотивом такого пояснення є намагання допомогти модерній людині дати собі раду із властивими їй знекоріненням та світоглядною дезорієнтацією, що постійно загрожують небезпекою утопічних психозів. Книга буде цікавою не лише для психологів та психотерапевтів, але й для філософів, релігієзнавців, антропологів, мистецтвознавців, а також усіх, хто прагне збагнути часто приховані від ока основи нашого існування.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.