Х'юстон Філіп «Анатомія брехні: колишні офіцери ЦРУ навчають визначати обман»

Комплектація книг Vivat 1 робочий день!

Опис
Колишні офіцери ЦРУ, провідні фахівці з розпізнання брехні, розповідають читачу про методи викриття брехні. Адже уявіть, наскільки змінилися б ваші стосунки з людьми, якби ви могли вчасно виявляти, бреше вам хтось чи каже правду: співбесіда з кандидатом на робоче місце, інвестиції, розмова з дитиною про наркотики, перше побачення — здатність вчасно розпізнавати брехню може допомогти вам запобігти несподіваних негативних наслідків. У книжці «Анатомія брехні» експерти розповідають, як вони користалися з методології, розробленої Г’юстоном, для викриття обману в боротьбі з тероризмом та злочинністю, і як ці методи можна використовувати у звичайному житті. Змініть правила гри, і ви зможете докорінно змінити власне життя.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.