Ялом Ірвін «Брехуни на кушетці. Психотерапевтичні оповіді»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис

Інтригуючий сюжет, приголомшливі відкриття, проникливий і неупереджений погляд на терапевтичну роботу. Ірвін Ялом показує виворіт терапевтичного процесу, дозволяючи слухачеві дізнатися, про що ж насправді думають психотерапевти під час сеансів. Аудіокнига Ялом - прекрасний оглядовий майданчик, з якої ясно видно, які пристрасті володіють учасниками психотерапевтичного процесу. Роман Ірвіна Ялом «Брехун на кушетці» - дивовижне поєднання психологічної проникливості і чудово живої уяви, вбрані в яскравий і витончений мову прози. Змінивши давньою звичкою розповідати читачеві про внутрішній світ і сокровенних переживаннях своїх пацієнтів, доктор Ялом звертається до інших учасників психотерапевтичних відносин - до самим терапевтам. Їх історії розказані з дивовижною теплотою і нещадною відвертістю. Звернувшись до роботи доктора Ялом, читач, як завжди, знайде тут інтригуючий сюжет, приголомшливі відкриття, проникливий і неупереджений погляд на терапевтичну роботу. Ялом показує виворіт терапевтичного процесу, дозволяє читачеві скуштувати заборонений плід і дізнатися, про що ж насправді думають психотерапевти під час сеансів. Книга Ялом - прекрасний оглядовий майданчик, з якої ясно видно, які пристрасті володіють учасниками психотерапевтичного процесу.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.