Мак-Брайд Керил «Чи є для мене місце в її серці? Як позбутися згубного впливу нарцистичної матері»

Комплектація книг Vivat 1 робочий день!

Опис
Більшість жінок, які стикаються з певними емоційними чи психологічними проблемами, навіть не замислюється, що причиною може бути вплив нарцистичної матері. Якщо найближча тобі людина є надміру егоцентричною, цього відразу й не помітиш, особливо якщо змалку слухати про те, що материнську любов ще треба заслужити. У доньки можуть виникнути такі проблеми: занижена самооцінка, відчуття нереалізованості, деструктивні стосунки з людьми, нездатність зрозуміти себе і свої емоції. Чи можна виявити та проаналізувати такий досвід, пройти крізь нього більш усвідомлено та нарешті звільнитися від впливу нарцистичної матері, який закарбовується на все життя? Керіл Мак-Брайд розповідає, як допомогти собі розірвати зв’язок з травматичним минулим.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.