Дені Мадлен «Цифрове дитинство. Гаджети і ТБ. Заборонити не можна дозволити.»

Комплектація книг ARTBOOKS 1 робочий день!

Опис
Книжка для батьків, яким не все одно, чим зайняті діти! Друга книга серії від фахівчині з дитячої психології, авторки численних творів на тему виховання – Мадлен Дені. У дуеті з Мішель Стора – дитячим і підлітковим психологом-клініцистом та спеціалістом із комп’ютерних ігор та їхнього впливу на дітей. Спочатку малюк дивиться мультики, швидко вчиться водити пальчиком по планшету, просить встановити гру на телефон… і ось він вже годинами зависає в тік-тоці, ночами стріляє по танках, проживає життя в соцмережах, а уроки робить, одним оком звіряючись з інтернетом. І постає питання: який вплив на розвиток дитини може мати нескінченний потік зображень та віртуальних повідомлень. Ці чудові інструменти допоможуть дитині ознайомитися з новими технологіями, чи занадто швидко занурять її у віртуальний світ? Отже, наше завдання як батьків – проаналізувати вміст цих знаменитих «машин», аби зрозуміти механізм їхньої дії й убезпечити наших дітей від деяких пасток! Книжка дасть відповіді на болючі запитання: Що робити, якщо дитина не випускає з рук телефон? Чим небезпечні телепрограми для немовлят? Як захистити дитину від насильства на екрані? Як допомогти дитині зрозуміти інформацію з інтернету?

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.