Браун Брене «Дари недосконалості. Як полюбити себе таким, який ти є»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис

«Дари недосконалості. Як полюбити себе таким, якою ти є» - книга, яку відносять до популярної психології, адже в ній піднімаються найактуальніші питання для сучасних устроїв суспільства. Ми постійно діємо, прислухаючись до того, що про нас подумають інші, соромимося власної недосконалості, тому такі часті явища гипертрофированогоперфекционизма і індивідуалізму, які призводять до звичайної моральної перевтоми. Набагато простіше прийняти усі свої недоліки, і вже після їх усвідомлення виховувати в собі харизматичну особу. Вам не знайти універсальних рад, але кожна історія і описана ситуація примушують усіх нас замислитися, а що б зробили ми самі.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.