Деттер Даг «Державне багатство народів»

Комплектація книг Видавництво Старого Лева 1 робочий день!

Опис
Органи державної влади у всьому світі володіють державними активами на мільярди доларів (від корпорацій до лісів та історичних пам’яток). Велике національне багатство в більшості країн перевищує державний борг. У часі управління фінансовими кризами, які викликають велике занепокоєння, національне багатство значною мірою ігнорують. Даг Деттер і Стефан Фьольстер упевнені, що якісне управління державними активами може допомогти вирішити проблему боргу, а ще таке управління дасть більший прибуток, ніж загальні інвестиції в інфраструктуру світу (транспорт, енергетика, зв’язок). Автори книжки стверджують, що завдяки покращенню управління національним багатством можливо збільшити стандарти життя та зміцнити демократичні інституції у всьому світі.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.