Курченко Олег «Деталізм. Впевнене завтра»

Комплектація книг Академія 1 робочий день!

Опис
Автор знайомить читача з деталізмом – мистецтвом, філософією мислення, яке допоможе впорядкувати бізнес-процеси й навіть особисте життя. В основі деталізму – вміння знаходити логічно неподільні частини, роздивлятися, як вони взаємодіють і приводять у рух маленькі чи великі підприємства. Олег Курченко ділиться власним досвідом, доступно розповідає про цікаві кейси колег і навіть пропонує читачу свою консультацію. Він не переконує, що деталізм – панацея, проте послідовно доводить ефективність його застосування там, де потрібно подолати невизначеність і хаос, а також нейтралізувати ризики. «Олег Курченко успішно поєднав у собі ролі блискуче освіченого дослідника, раціонального підприємця і системного менеджера. Завдяки йому ми отримали неймовірно сильну методологію успіху – деталізм. Деталізм – чітка, зрозуміла, успішно апробована методологія створення системи управління, спроможної не допустити криз чи їх нейтралізувати. Деталізм – це спосіб вирватися із замкнутого кола поганих рішень, заснованих на хибних моделях і недостовірних даних. Спосіб відновити торжество здорового глузду на всіх рівнях організації. У сучасному світі менеджмент все частіше втрачає контроль над системами, якими повинен управляти. А ця книга про те, як його організувати і більше ніколи не втрачати», – Павло Таяновський, директор зі стратегій та трансформацій міжнародного рекламного агентства Carat Ukraine

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.