Норман Дональд «Дизайн звичних речей»
Жанр: Нон-фікшн

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис
Гарно і зручно — це не дві різні речі! Уявіть: ви вирішили помити руки у стильній дизайнерській раковині. Така звична щоденна процедура… Та от ви хочете спустити з раковини брудну воду? і не можете знайти жодної кнопки, ручки чи бодай якогось важеля. Ви обшукуєте раковину з прискіпливістю слідчого — марно. Намагаєтеся підчепити зливну пробку ложкою — жодного результату. І тільки після десятої спроби, коли ваші рукави добряче заляпані, а настрій безнадійно зіпсований, виявляється, що треба було… натиснути на пробку. Це один з прикладів абсурдного дизайну, який не враховує потреб користувача і банально дратує. І таких речей безліч. Вишукані, але нефункціональні двері, химерні стільці, дивні чайники й холодильники — Дональд Норман наводить чимало прикладів дизайнерських помилок, які змушують споживачів почуватися розгубленими і не надто кмітливими. Цей посібник вчить помічати гарний дизайн і прийоми, до яких вдаються вдумливі дизайнери, щоб зробити наше життя більш комфортним і водночас стильним.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.