Руденко А. В. «Для турботливих батьків. Ігри і казки, які лікують»

Комплектація книг Основа 1 робочий день!

Опис
Ви вже знаєте, що з дітьми краще говорити особливою мовою — мовою казок. Звісно, ми можемо своєю повсякденною мовою сварити, хвалити, переживати, піклуватися, робити все те, що ми робимо зазвичай. А може, вивчимо казкову? Пропонуймо зробити це разом та навчитися спілкуватися з дитиною за допомогою казок! Наша книга розкриває секрети, ЯК: – навчити дитину говорити правду; – виховати оптиміста; – допомогти малюкові знайти таємницю успіху; – розвинути любов до читання; – навчити дитину радіти повсякденним речам; – виховати доброго малюка. До кожного розділу ви знайдете не тільки ігри, казки та психотерапевтичні прийоми, але й детальний розгляд причин виникнення проблеми. Поради психолога допоможуть вам збоку поглянути на власну поведінку та скоригувати її, аби досягти успіху. У більшості казок зазначено вік дітей, для яких вони призначені.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.