Маккена Джеймс «Для турботливих батьків. Як перетворити Ѕ100 на Ѕ1000000: Заробляй! Зберігай! Інвестуй»

Комплектація книг Основа 1 робочий день!

Опис
Книга пояснює, чому значно краще заощаджувати, ніж витрачати гроші. Вона висвітлює особливості простого керування грошима, зокрема: складання та дотримання коротко-, середньо- та довготермінового плану і бюджету; розумне поводження з грошима — СЗС (спершу заплати собі); застосування фінансових інструментів (відкриття ощадного рахунку, управління відсотками від заощаджень та цінними паперами). Генеральні плани: «Влаштуйся на роботу», «Твій односторінковий бізнес-план», «Твій двосторінковий план мільйонера» та багато іншого на сторінках цього гіда. Економічні реалії ілюструють яскраві малюнки, які допомагають пояснити складні фінансові концепції та методи їхнього застосування. Автори: засновники Biz Kid$ — національного фінансового й освітнього телесеріалу, удостоєного нагороди «Еммі». «4Mamas» — проект для турботливих батьків, що допомагає виховати щасливу дитину за допомогою ідеї свідомого батьківства. Авторами книг є найкращі психологипрактики та педагоги. Вони поділяють ідеї свідомого батьківства та своєю роботою допомагають донести їх до кожного батька й матері.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.