Драб Ярослав «Для турботливих батьків. Мені 2 роки»

Комплектація книг Основа 1 робочий день!

Опис
Вашому малюкові виповнилося два роки! Серйозна дата. Тепер, коли ви розповідаєте про дитину друзям і близьким, гордо говорите: «А нам вже третій рік пішов!» Насправді, вчорашня крихітка росте, як з води. Малюк стає дедалі активнішим, вимагає не лише вашої уваги, але й нових вражень. Це відбувається тому, що дитина розвивається швидкими темпами. І завдання дорослих - устигати за нею, давати їй можливість рухатися вперед. Це стосується і фізичного, й інтелектуального розвитку. Крім того, малюк щосили вчиться спілкуватися. Йому потрібні нові, корисні іграшки, а також ігри, які допоможуть долати труднощі цього періоду. У простій і доступній формі описані основні особливості віку, авторський погляд на кризу трьох років. Також наведені цікаві ігри, спрямовані на розвиток усіх аспектів особистості малюка.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.