Павер Маріанна «Допоможіть! Чи дійсно книжки про саморозвиток здатні змінити життя»

Комплектація книг Vivat 1 робочий день!

Опис
Про книжку: Усі книжки з саморозвитку обіцяють «щасливе щастя», але не всі вони діють та підходять кожному. Щоб інші довго не витрачали час на пошук дієвих методик, журналістка Маріанна Павер перевірила 12 найпопулярніших мотиваційних книжок на власному досвіді. Тим більше, що на момент початку такого експерименту їй це було конче необхідно: авторка була в депресії, в боргах і зачасто випивала. Та вирішила, що книжки зможуть витягти її з цього стану. Протягом року Маріанна досліджувала, чи корисними для неї виявилися поради відомих коучів і тренерів, підсумовуючи свої переживання та розповідаючи про можливі труднощі. Таким чином, ця книжка дозволить поглянути, наскільки реально стати краще, наслідуючи вже традиційні моделі поведінки, та допоможе читачеві зекономити час і кошти, показавши суть відразу цілої низки інших книжок.
Про авторку: Маріанна Павер — британська письменниця, журналістка і блогерка. Пише для таких видань як Bazaar, Good Housekeeping, Daily Mail, Daily Telegraph, Irish Independent, Express.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.