Сігел Деніел «Досить істерик! Комплексний підхід до гармонійного виховання дитини»

Комплектація книг Наш Формат 1 робочий день!

Опис

Вам щодня доводиться квапити дітей до школи, сваритися з ними через невиконані домашні завдання чи з істерикою вкладати їх спати. Ви постійно повторюєте їм те саме, намагаючись привчити до дисципліни. Однак у відповідь — плач і крики.

Якщо вам знайомі такі ситуації, не засмучуйтеся. Унікальний метод виховання від Деніела і Тіни допоможе дисциплінувати дитину без наказів, заборон і покарань. Дізнавшись, як функціонує мозок, ви краще зрозумієте своїх синів і доньок та зможете навчити їх давати раду негативним емоціям, зрозуміти свої почуття та контролювати вчинки. Зрештою так ви закладете основу розумового й емоційного здоровя дитини. Завдяки численним порадам авторів досягти дисципліни можна без істерик! Автори книжки пропонують розумний підхід до дисципліни з принципами і стратегіями, що допомагають уникати стресових ситуацій та негативних емоцій у вихованні дітей. Завдяки цьому методу, який ґрунтується на найновіших дослідженнях мозку, дисциплінування стане чудовою нагодою встановити контакт із дітьми і закласти підвалини їхнього щасливого зростання.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.