Брабандер Люк «Думай поза шаблонами»

Комплектація книг Форс 1 робочий день!

Опис

Досягнути будь-якої мети можна виключно завдяки своєму розуму і шаблонам. А зламавши усі обмеження і споглядаючи світ довкола по-новому, ви матимете справжню свободу формувати своє майбутнє. Автори книжки «Думай поза шаблонами: інноваційна парадигма креативності в бізнесі» розповідають про неймовірні можливості людської свідомості, про оригінальний творчий підхід до бізнесу і пропонують нестандартну методику досягнення поставлених цілей за допомогою п’ятикрокової системи нешаблонного мислення. Киньте виклик собі, відважтеся на творчі ризики і дайте змогу зробити це іншим! Книга спонукатиме звільнитися від обмежень, міркувати творчо і генерувати ідеї. Автори рекомендують її підприємцям, бізнесменам, тим, хто прагне розширити горизонти мислення і досягнути високих результатів у бізнесі.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.