Трамп Дональд «Думай як мільярдер. Все, що вам потрібно знати про успіх, нерухомість та життя»

Комплектація книг КМ-Букс 1 робочий день!

Опис
Ця книжка - унікальна збірка корисних рекомендацій щодо різних сфер життя від найвідомішого бізнесмена світу Дональда Трампа. Який одяг краще носити, щоб бути гідним омріяної посади? Що треба знати, аби вигідно купити, винайняти чи продати житло? Чи варто давати чайові? Що означає хороший дизайн інтер'єру та ландшафту? Як не стати жертвою шахраїв? Відповіді на усі ці та багато інших питань ви знайдете на сторінках цього видання. Окремої уваги заслуговують Трампів "посібник споживача" з найкращих, на його думку, матеріальних благ - від ювелірних виробів до гольф-клубів, а також погодинний опис типового тижня мільярдера, що якнайвдаліше ілюструє ставлення Дональда Трампа до свого часу, бізнесу та людей, які його оточують. Стати багатим досить легко, вважає він, та залишатися таким набагато складніше. Але зумівши перебудувати власне мислення відповідно до порад Дональда Трампа, ви закладете підвалини власних видатних досягнень у майбутньому.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.