Сміт Деніел «Думати, як Білл Гейтс»

Комплектація книг КМ-Букс 1 робочий день!

Опис
Про визначальні мотиви, рішення та філософські погляди Білла Гейтса, найвидатнішого бізнесмена світу, що відіграв вирішальну роль у створенні компанії Microsoft. Навчіться думати, як Білл Гейтс, дізнавшись, яким чином він розвинув свої ділові якості, обігнав усіх конкурентів, подолав чимало перешкод і вистояв за вкрай несприятливих обставин. Він сформував "Microsoft" і намагався кодувати свій шлях до вершини. Але створення мови програмного забезпечення було лише початком подорожі, яка, нарешті, призвела б до того, що Гейтс стає найбагатшою людиною у світі. Він не тільки знав, як розробити продукт, але також чудово продавав його, перетворившись на лідера стабільної, але стрімкої за її розвитком корпоративної Америки. Для широкого кола читачів.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.