Сміт Деніел «Думати, як Шерлок Холмс»

Комплектація книг КМ-Букс 1 робочий день!

Опис
«Ви дивитеся, але не спостерігаєте. Різниця очевидна». Такими були слова геніального детектива Шерлока Холмса, звернені до доктора Вотсона, якому не вдалося застосувати методи Холмса. У книжці «Думай як Шерлок Холмс» ти дізнаєшся, як розвинути спостережливість, пам'ять та логіку за допомогою методів і прийомів найвідомішого у світі детектива. Ознайомишся із сучасними техніками та теоріями з найрізноматнітніших напрямків, таких, як методи НЛП (нейролінгвістичне програмування), розвиток пам'яті, мова тіла, обробка інформації та швидкісне читання. Ця дивовижно практична книжка дозволить тобі побачити світ по-новому і, що ще важливіше, вразити людей навколо себе. Для середнього шкільного віку.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.