Локк Джон «Два трактати про правління»

Комплектація книг Наш Формат 1 робочий день!

Опис
Для нас Джон Лок є батьком політичного лібералізму, а для Англії XVII століття філософ був прискіпливим відчайдухом, що підірвав абсолютистську систему. Спочатку він долучився до Славної революції 1688 року, а потім написав працю, у якій поставив під сумнів божественність влади монарха. Ба більше, аргументував, що влада залежить від людської волі й підпорядковується природному закону. Його погляди змінили устрій низки країн, у тому числі і США: американські ідеї свободи беруть початок із філософії Лока. І хоч праця вже пережила три століття, вона досі актуальна. Особливо для українців, які знайдуть у «Двох трактатах про правління» і «своє»: причини Революції Гідності.
Джон Лок — англійський мислитель, один із чільних представників емпіризму і Просвітництва, ідеолог і учасник Славної революції 1688 року, державний діяч. Навчався у Вестмінстерській школі в Лондоні, вивчав філософію і медицину в Оксфорді. Є одним із найвпливовіших філософів Нового часу, чиї ідеї актуальні й нині.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.