Голубев Виталий «Ефективність: для тих, хто працює з інформацією»

Комплектація книг Мандрівець 1 робочий день!

Опис
Як встигати більше і при цьому не “загнати” себе? Як бути активним у соцмережах і водночас не піддаватися стресові через суперечки у фейсбуці? Як миттєво реагувати на нові можливості й водночас утримувати у фокусі уваги довгострокові проекти? Книжка “Ефективність” – саме для тих, хто ставить собі ці та схожі запитання. Соцмережі, електронна пошта, підготовка текстів, зустрічі й наради – у такому робочому ритмі живе багато сучасних людей. Перебуваючи в інформаційному світі, вони прагнуть зробити життя продуктивнішим, намагаються утримувати баланс між професійним та особистим. Автор переконаний: успіх – це гармонія. На сторінках книжки він ділиться власним досвідом батька трьох маленьких донечок, який встигає працювати головним редактором, викладати в університеті, проводити тренінги і виступати на форумах, писати статті для професійних видань і спати не менше восьми годин на добу. Для всіх, кого цікавить професійна й особиста ефективність.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.