Астон Зои «Фітнес для душі. 5 тижнів до щасливого життя»

Комплектація книг Лабораторія 1 робочий день!

Опис
У цій книжці психотерапевтка Зої Астон пропонує 5-тижневий план тренування ментального здоров’я, який за цей короткий час допоможе вам досягти чіткості в думках, спокійного й виваженого мислення, більшої психічної стійкості. Книжка надає вправи та експертні рекомендації, що допоможуть вам піклуватися про власне психічне здоров'я протягом тривалого часу. Кожен з нас може мати певні ментальні травми, які мають значний вплив на наше самопочуття та навіть фізичне здоров'я, тому ігнорувати їх точно не можна. Кожному під силу зцілити себе, необхідно просто знати як це зробити. Ця книжка вам у цьому допоможе, бо фактично замінить вам 2-3 роки консультацій психотерапевта. Дотримуючись рекомендацій Зої Астон, ви станете сильнішими, щасливішими та зможете створити всередині себе те емоційне середовище, в якому захочете жити.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.