Гавдат Мо «Формула щастя. Спроектуй свій шлях до радості»

Комплектація книг К.Fund booкs 1 робочий день!

Опис
А що, якщо щастя - не манна небесна, що не філософська категорія і навіть не хімічний процес? Що вийде, якщо подивитися на нього, як на інженерний проєкт? Чи існує алгоритм, математична формула, яка дозволяє самостійно побудувати своє щастя, не дивлячись на зовнішні обставини? Так, стверджує автор цієї дуже логічною - і разом з тим неймовірно щирою і зворушливою книгою. «Більшість спроб вирішити Рівняння щастя зазначають невдач, тому що ми використовуємо ілюзії у якості вихідних даних, не в змозі побачити, яким насправді є світ, і вдаємося до роздумів, чому життя повинна бути такою жорстокою. Коли ми розпізнаємо ці ілюзії, то вага піддається, наше бачення очищається, а щастя стає частим гостем» - Мо Гавдат, «Формула щастя ».

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.